Odoo bevezetés


 

Az Odoo bevezetés az Odoo vagy annak egyes moduljainak bevezetése egy vállalatnál.
A bevezetés történhet a vállalaton belül, az Odoo által közvetlenül vagy egy Odoo-partneren keresztül.

Az Odoo egy teljesen integrált és testreszabható vállalatirányítási szoftver, amely egyetlen szoftvermegoldásba integrálja a CRM, az értékesítés, a projektvezetés, a gyártás, a készletgazdálkodás, a könyvelés, a személyügyi vezetés, a marketingtevékenységek, az ügyfélszolgálati eszközök és más üzleti alkalmazások működését.

A szoftver minden üzleti igényt képes lefedni, és vitathatatlanul a piacon ma elérhető legjobb teljes körű vállalatirányítási szoftverek közé tartozik.

Üzleti elemzés

A megvalósítási folyamat e lépése során az integrátor célja, hogy megtalálja a vállalat "nagy képét". Ha jól végzi el, az üzleti elemzésnek fel kell tárnia és segítenie kell az üzleti igények, lehetőségek, potenciális megoldások és lehetséges fejlesztési területek megfelelő feltárását. Itt kerül meghatározásra az Odoo-példányába beépítendő összes komponens.

Beállítás / Testreszabás

A bevezetési folyamatnak ebben a szakaszában a szükséges módosításokat végezzük el. Itt a fejlesztők a projekt követelményeinek megfelelő változtatásokat hajtanak végre, és a vállalat igényei alapján változtatnak. Itt jönnek létre a speciális telepítések, az adatmigráció (nem csak a névjegyzékekre korlátozódva) és a speciális alkalmazások is.

Végső tesztelés

Miután minden testreszabást elvégeztünk az Odoo szoftveren, megkezdődik a végső felhasználói tesztelés az ERP-rendszeren. A rendszer tesztelése annak biztosítása érdekében történik, hogy az összes konkrét üzleti igény és projektkövetelmény teljesüljön. Ezt a szoftvert használó felhasználók validálják.

Elindulás

Itt az ideje, hogy elinduljon! Az ERP-szoftver végre elindult, és teljes mértékben használatban van.

Támogatás és karbantartás

Egy olyan Odoo-integrátor, mint az OdooTech Zrt. továbbra is felügyeli és karbantartja az Ön Odoo-rendszerét, hogy Ön az üzletére koncentrálhasson. Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak az Ön támogatási kéréseire, és napi támogatást nyújtanak az Odoo használatával és frissítéseivel kapcsolatban.